Physio Active Malaysia

JALANI KEHIDUPAN YANG LEBIH BERMAKNA

Kehidupan harian tanpa sakit pinggang semestinya menjadikan kehidupan yang lebih selesa dan harmoni. Pastinya lebih gembira apabila dapat duduk di hadapan komputer di pejabat tanpa masalah sakit pinggang, dapat mengangkat barang dar lantai dengan lebih yakin tanpa risau tentang kesikatan mahupun dapat melakukan aktiviti harian di rumah seperti menyapu, mengemas dan berkebun dengan lancar tanpa dihalang oleh sakit pinggang.

Masalah pinggang seperti sakit berpanjangan dan tidak boleh menunduk memang amat mengganggu apabila kesakitan tersebut menyebabkan aktiviti dan rutin harian kita terhad.

ADAKAH ANDA MENGALAMI SIMPTOM-SIMPTOM SEPERTI DI BAWAH ?

Sakit pinggang tidak sepatutnya menghalang anda bagi mencapai dan menonjolkan potensi diri pada tahap maksima dalam menjalani gaya hidup yang sihat, jadi rawatan yang profesional dan bersesuaian mestilah dipilih bagi menyelesaikan masalah ini.

Kami faham bagaimana rasanya bila anda mengalami masalah fizikal seperti sakit pinggang ini dan tidak dapat jalani rutin harian dengan selesa.

PHYSIO ACTIVE menyediakan anda rawatan yang profesional dan berkesan yang akan dijalankan oleh terapis kami yang berkelulusan, terlatih dan berpengalaman.

PUNCA SAKIT PINGGANG

POSTUR TUBUH YANG SALAH

KERAP ANGKAT BARANG / OBJEK BERAT

GAYA HIDUP YANG TIDAK AKTIF

TEKANAN KERJA DAN STRESS

KEMALANGAN ATAU TRAUMA

KECEDERAAN SUKAN

Berminat Dapatkan Rawatan?
Isi Borang Atau Klik Butang Whatsapp di Bawah.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hubungi Kami Untuk Sebarang Pertanyaan.