Physio Active Malaysia

JALANI KEHIDUPAN YANG LEBIH PRODUKTIF

Dalam menjalani kehidupan dan menjalankan rutin harian, sakit bahu pastinya mengganggu kesejahteraan dan fokus untuk melaksanakan tugas. Terutamanya kepada anda yang perlu menggerakkan bahu dengan kerap seperti guru, suri rumah yang perlu menyelesaikan kerja di rumah, pekerja di pejabat mahupun semua yang mengalami masalah ini. Pastinya lebih selesa apabila dapat menggerakkan sendi bahu tanpa rasa sakit seterusnya dapat menyelesaikan tugas atau pekerjaan dengan sempurna.

Sakit bahu yang berterusan dan berpanjangan pastinya menyukarkan anda untuk melakukan pekerjaan atau aktiviti yang melibatkan pergerakan sendi bahu.

ADAKAH ANDA MENGALAMI SIMPTOM-SIMPTOM SEPERTI DI BAWAH ?

Masalah pada bahagian bahu tidak sepatutnya dibiarkan berlarutan kerana ianya akan memberi kesan kepada kualiti kehidupan harian, pekerjaan dan masa hadapan. Sakit bahu yang dibiarkan mungkin akan menjadi lebih teruk jika tidak dirawat dengan betul.

Kami faham bagaimana rasanya apabila anda mengalami masalah sakit bahu dan menyebabkan pekerjaan serta rutin harian anda terjejas. Anda tidak perlu risau lagi kerana kami menawarkan rawatan untuk masalah sendi bahu.

Dapatkan rawatan bahu daripada terapis bertauliah, terlatih dan berpengalaman di PHYSIO ACTIVE dan jalani kehidupan anda dengan lebih selesa serta produktif.

PUNCA SAKIT BAHU

POSTUR TUBUH YANG SALAH

KETIDAKSTABILAN OTOT

KEMALANGAN ATAU TRAUMA

FROZEN SHOULDER

OSTEOARTHRITIS BAHU

KECEDERAAN SUKAN

Berminat Dapatkan Rawatan?
Isi Borang Atau Klik Butang Whatsapp di Bawah.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hubungi Kami Untuk Sebarang Pertanyaan.